Psihologie Clinica

Tudora Sima

Este profesor universitar, doctor în ştiinţe militare, directorul Programului de Formare Complementară în Pshologie Clinică. A fost coordonator de program şi trainer în programul: “Diseminarea informaţiilor de psihanaliză, adresat masteranzilor în programul de masterat “Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice” împreună cu Universitatea Sheffield UK perioada 2005/2006. A fost directorul programelor de masterat Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice şi Psihologie clinică şi Consiliere psihologică. Are competenţe în comunicare şi relaţionare terapeutică, psihologie militară, psihopedagogie, psihologie socială, tulburări de personalitate, psihologie clinică. A fost până în anul 2012 decanul Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Hyperion Bucureşti . A fost secretar ştiinţific în cadrul Universităţii Tibiscus Timişoara unde a avut ca activitate principală coordonarea ştiinţifică a activităţii de cercetare, aici a predat cursuri de Psihologie socială, Psihologia Sportului, Personologie s.a. Este autor a numeroase lucrări de specialitate, care se gasesc în CV / lista cu lucrări. În prezent este formator al Asociaţiei Centrul Naţional de Formare Profesională în Psihologie şi supervizor în Psihologie Clinică.

CV Tudora Sima

Ileana Botezat Antonescu

Medic primar psihiatru, Doctor în ştiinţe medicale. Director al Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, Profesor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie, unde a predat cursuri de Psihiatrie, Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice şi Evaluare clinică la masterele din această facultate. Este formator şi supervizor al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică, candidat senior al Asociaţiei Internaţionale de Psihanaliză, membru în Biroul Confederaţiei Europene de Psihoterapii Psihanalitice, Delegat Naţional în Biroul Asociaţiei Europene de Psihoterapie. În cadrul Centrului Naţional de Formare Profesională în Psihologie predă cursul de Evaluare clinică şi supervizează Practica în Clinica pentru cursanţii care urmează Programul de Formare Complementară în Psihologie Clinică.

CV Ileana Botezat-Antonescu

Ion Manzat

Este profesor universitar, Doctor Honorius Causa al Universităţii Petre Andrei din Iaşi. Preşedinte al Asociaţiei Române de Psihologie Transpersonală. A fost secretarul ştiinţific al Institutului de Psihologie al Academiei Române. Este autorul a peste 20 de cărţi şi tratate de notorietate internă şi internaţională. Actualmente este profesor la Facultatea de Psihologie a Universităţii Hyperion unde predă cursuri de Istoria Psihologiei, Psihologia religiei, Concepţia despre suflet în filosofie, de asemenea a predat cursuri la numeroase programe de masterat ale facultăţii sau la alte facultăţi din ţară. La Centrul Naţional de Fomare Profesională în Psihologie predă cursul “Dimensiunea spirituală a sănătăţii şi a bolii”. Este bursier Fulbright la Universităţile Berkley şi Stanford în S.U.A., are multiple specializări la universităţi şi academii din Rusia, Iugoslavia, Ungaria şi Germania. Este Fondatorul Psihologiei sinergetice, ţine cursuri şi este invitat în afara graniţelor.

CV Ion Manzat

Augustin Cambosie

Este membru al Societăţii Psihanalitice Române, membru fondator al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică, psihoterapeut formator şi supervizor în ARPP (2000-prezent), membru în board-ul EFPP (European Federation of Psychoanalytic Psychotherapies), preşedinte al Federaţiei Române de Psihoterapie (1999-2008), vicepreşedinte al FRP (2008-prezent). Practică privată în psihanaliză şi psihoterapie psihanalitică. Profesor asociat la Facultatea de Psihologie din Universitatea Hyperion unde a predat cursuri de Psihopatologie, Psihanaliză, Psihosomatică atât la programele de licenţă cât şi la programele de masterat. În prezent predă cursuri de Psihosomatică la Centrul Naţional de Formare Profesională în Psihologie, Cursul de Formare Complementară în Psihologie Clinică.

CV Augustin Cambosie

Diana Vasile

Este conferenţiar doctor la Facultatea de Psihologie a Univesităţii Hyperion unde deţine funcţia de Director al Departamentului de Psihologie şi Sociologie, aici ţine cursurile de Comunicare teapeutică, Psihologia relaţiei de cuplu şi de familie şi Psihopatologie. La Programul de masterat în Psihologie Clinică şi Consiliere Psihologică ţine cursurile de Psihodiagnostic şi Psihoterapie.
Este psihoterapeut şi supervizor în Psihologie Clinică, Psihoterapie Experienţială şi Psihoterapii Scurte, Colaborative orientate spre Resurse şi Soluţii.
A deţinut funcţii de decan şi prodecan la Facultatea de Psihologie a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti.
La Centrul Naţional de Formare Profesională în Psihologie ţine cursul de Psihotraumatologie.

CV Diana Vasile

Celestina Dumitriu

Sanda Lepoiev

 

Cele mai recente ştiri

Email newsletter